Morebanker visar reklam för lånegivare och mottar provision för att förmedla lån.

Advisa - Är det billigast och bäst för dig?

Funderar du på att låna pengar med Advisa? Jämför nedanför och ta reda på om ett lån med Advisa är det billigaste för dig. 

4.9
ratingratingratingratingrating
ratingratingratingratingrating
Info
Lånebelopp 5.000 - 600.000 kr.
Återbetalningstid 1 - 20 år
Ränta 2.95-26.05%
Effektiv ränta 3.06 - 29.99 %
Alder 18 år
ÅOP 7.12 %
Jämför 36 långivare Låna pengar från 2,95%
Ansök nu

Räkneexempel: Låna: 100.000 kr. Löptid: 120 månader. Avgifter: 0 kr. Nominell ränta: 6.9 %. Effektiv årsränta: 7.12 %. Kostnad: 1156 kr/månad. Totalt: 138.712 kr. Långivarnas ränta är rörlig, sätts individuellt och varierar mellan 2.95%-26.05%.
Andra lån

Är Advisa inte det du letar efter? Se vårt stora utbud av andra lånegivare nedanför, eller gå tillbaka till den samlade översikten

Enklare
4.6
ratingratingratingratingrating
ratingratingratingratingrating
Info
Lånebelopp
500 - 600.000 kr.
Återbetalningstid
1 - 20 år
Ränta
2,95 - 29 %
Räkneexempel: Låna: 150.000 kr. Löptid: 180 månader. Avgifter: 0 kr. Nominell ränta: 5.95 %. Effektiv årsränta: 6.11 %. Kostnad: 4.205 kr/månad. Totalt: 757042 kr.
Klara Lån
4.5
ratingratingratingratingrating
ratingratingratingratingrating
Info
Lånebelopp
2.000 - 150.000 kr.
Återbetalningstid
1 - 120 mån
Ränta
6,84 - 39,5 %
Räkneexempel: Låna: 15.000 kr. Löptid: 12 månader. Avgifter: 0 kr. Nominell ränta: 25.74 %. Effektiv årsränta: 28 %. Kostnad: 1431 kr/månad. Totalt: 17173 kr. Långivarnas ränta är rörlig, sätts individuellt och varierar mellan 2.99%-39.5%.
Mobillån
4.3
ratingratingratingratingrating
ratingratingratingratingrating
Info
Lånebelopp
1.000 - 30.000 kr.
Återbetalningstid
1 - 72 mån
Ränta
0 - 39 %
Räkneexempel: Låna: 25.000 kr. Löptid: 12 månader. Avgifter: 395 kr. Nominell ränta: 39 %. Effektiv årsränta: 51 %. Kostnad: 2583 kr/månad. Totalt: 30985 kr. Långivarnas ränta är rörlig, sätts individuellt och varierar mellan 58.74%-147.16%.
Därför kan du tryggt använda Morebanker.se

På Morebanker.se arbetar vi för att ge dig den perfekta överblicken över dina lånemöjligheter. Vi rangordnar de olika lånen efter faktorer som popularitet, lånevillkoren och vår provision. Vi kompenseras för att vi skickar kunder till partners. Läs mer


Låna pengar billigt hos Advisa

Advisa hjälper dem som är ute efter att låna alltifrån 5 000 kr till 600 000 kr finns Advisa där för en i alla lägen. Oavsett om det gäller ett billån, ett privatlån eller ett lån för att samla tidigare lån kan man vända sig till Advisa för att få all den hjälpen som man eftersöker.

Advisa är en låneförmedlare som jämför lån hos 40 olika långivare och med en enda låneansökan kan du få upp till 35 låneerbjudanden!

Jämför flera långivare med en ansökan

Att ansöka om lån hos flera långivare för att hitta någon som accepterar en kan resultera i en lång rad kreditupplysningar som inte ser alltför bra ut för en.

Hos Advisa behöver man dock inte alls oroa sig för detta. Advisa förmedlar lån och tillåter en nämligen att skicka in en enda ansökan för att jämföra 40 olika långivare samtidigt som bara en enda kreditupplysning tas.

Hur man ansöker om lån

För att få låna pengar från olika banker eller långivare genom Advisa gäller det att man fyller i en låneansökan på deras sida. I denne låneansökan kan man ange att man vill låna alltifrån 5 000 kr till 600 000 kr. Därtill får man bestämma hur lång återbetalningstiden ska ligga på, och detta kan vara allt mellan 1 och 15 år. Efteråt skriver man sitt personnummer, telefonnummer, civilstånd och mera som kan vara bra för långivaren att veta om.

Om det är möjligt bör man även ha med en medsökande, då detta ökar chansen för att få sitt lån beviljat markant. Efter dess att man har skickat in sin ansökan kommer en kreditupplysning att tas för att se till så att man lever upp till kraven för att få ta ett lån, och kort därefter kommer man att få reda på om ens lån har beviljats eller nekats.

Krav för lån hos Advisa

Oavsett vem man vänder sig till kommer det att finnas vissa krav för att man ska få lov att låna pengar. Kraven kan skifta beroende på vilken långivare man ansöker hos, men när det kommer till just Advisa ser villkoren ut såsom följande:

  • Man måste vara en svensk medborgare.
  • Man måste vara minst 18 år gammal. Låneavtalet är nämligen juridiskt bindande, och det krävs därför att man är myndig.
  • Man får inte ha skulder som ligger och tickar hos Kronofogden. Om man vill låna genom Advisa får man därför betala tillbaka de tidigare skulderna innan man kan överväga att skicka en låneansökan.
  • Man måste tjäna minst 10 000 kr varje månad från antingen pension eller anställning

Lån utan säkerhet hos Advisa

När man vänder sig till en bank behöver man för det mesta uppvisa någon form av säkerhet. Skälet till detta är så att man alltid har någonting att luta sig tillbaka på om det skulle vara så att man inte kan betala tillbaka lånet.

En säkerhet är helt enkelt ett sätt för banken att känna sig trygg och veta att de kan få tillbaka sina pengar även om man inte kan betala tillbaka lånet. En säkerhet kan vara en ägodel av högt värde såsom exempelvis en bil, lägenhet, ett mycket dyrt smycke eller liknande..

Låna pengar billigt hos Advisa

För de som är ute efter att låna alltifrån 5 000 kr till 600 000 kr finns Advisa där för en i alla lägen. Oavsett om det gäller ett billån, ett privatlån eller ett lån för att samla tidigare lån kan man vända sig till Advisa för att få all den hjälpen som man eftersöker.

Att fylla i en ansökan om att låna pengar är inte särskilt svårt, så varför inte kika på deras lånevillkor och se om de visar sig vara passande. Genom att jämföra lån hos 35 olika långivare med en enda låneansökan kan Advisa lätt se till så att man kommer i kontakt med ett lån som blir perfekt för just ens individuella behov och önskemål.

Vare sig lånet är stort eller litet så kommer det perfekta lånet inte att finnas lång borta.

Användning av de lånade pengarna

När man lånar pengar hos Advisa kan man själv besluta sig kring vad dessa pengar ska användas till, särskilt när man riktar in sig på ett privatlån. Man kan exempelvis låna pengar för att åka på en mycket efterlängtad resa, för att köpa en ny mobil, för att reparera en söndrig bil och mer därtill. Man kan även använda ett lån för att köpa mat eller för att betala räkningar, men detta är dock inte rekommenderat.

Att samla tidigare lån med hjälp av ett stort lån kan också komma att bli mycket händigt om man vill få ner månadskostnaderna och samtidigt göra det enklare för sig själv att hålla reda på sina lån.

Oavsett vad man vill använda lånet till kan man vara säker på att Advisa finns där för att hjälpa en. Med möjliga lån på mellan 5 000 kr och 600 000 kr har man många valmöjligheter som gör det möjligt att få precis det beloppet som blir passande.

Besök Advisa idag och läs mer.

✅Hur många långivare är tillknutna till Advisa?

Hos Advisa kan du få lånerbjudande från upp till 40 långivare. 

✅Godkänner Advisa att låna med betalningsanmärkning?

Ja, du kan låna genom Advisa även om du har en eller flera betalningsanmärkningar. Men var uppmärksam på att det kan påverka hur många lånerbjudanden du kan få.

✅Är Advisa gratis att använda?

Ja, det är helt gratis att använda Advisa. 

notifyImg Ansøg nu

Registrera dig för att se de bästa lånemöjligheterna

Email

Mobil

Fortsätt utan att ange e-post

Nya låneerbjudanden väntandes!

user

Email

Mobil