Morebanker visar reklam för lånegivare och mottar provision för att förmedla lån.

ViaConto - Är det billigast och bäst för dig?

Hos ViaConto kan du låna ett litet lån, men är det billigast och bäst för dig? Jämför lån för att se var du kan få lägst ränta. 

4.3
ratingratingratingratingrating
ratingratingratingratingrating
Info
Lånebelopp 1.000 - 20.000 kr.
Återbetalningstid 1 - 72 mån
Ränta 39.5%
Effektiv ränta 91.8 - 9,999 %
Alder 18 år
ÅOP 228 %
Utan UC Välj din betalningsdag gratis Flexibla betalningsmöjligheter
Ansök nu

Räkneexempel: Låna: 8.000 kr. Löptid: 12 månader. Avgifter: 800 kr. Nominell ränta: 39,5 %. Effektiv årsränta: 228 %. Kostnad: 1.164 kr/månad. Totalt: 11.963 kr. Långivarnas ränta är rörlig, sätts individuellt och varierar mellan 88.5%- 228%.
Andra lån

Är ViaConto inte det du letar efter? Se vårt stora utbud av andra lånegivare nedanför, eller gå tillbaka till den samlade översikten

Lendo
5
ratingratingratingratingrating
ratingratingratingratingrating
Info
Lånebelopp
5.000 - 600.000 kr.
Återbetalningstid
1 - 20 år
Ränta
2,95 - 29,95 %
Räkneexempel: Låna: 100.000 kr. Löptid: 120 månader. Avgifter: 0 kr. Nominell ränta: 5.95 %. Effektiv årsränta: 6.11 %. Kostnad: 1108 kr/månad. Totalt: 132.923 kr. Långivarnas ränta är rörlig, sätts individuellt och varierar mellan 2.95%-29.95%.
Advisa
4.9
ratingratingratingratingrating
ratingratingratingratingrating
Info
Lånebelopp
5.000 - 600.000 kr.
Återbetalningstid
1 - 20 år
Ränta
2,95 - 26,05 %
Räkneexempel: Låna: 100.000 kr. Löptid: 120 månader. Avgifter: 0 kr. Nominell ränta: 6.9 %. Effektiv årsränta: 7.12 %. Kostnad: 1156 kr/månad. Totalt: 138.712 kr. Långivarnas ränta är rörlig, sätts individuellt och varierar mellan 2.95%-26.05%.
Brixo
4.7
ratingratingratingratingrating
ratingratingratingratingrating
Info
Lånebelopp
3.000 - 30.000 kr.
Återbetalningstid
1 - 180 mån
Ränta
0 %
Räkneexempel: Låna: 20.000 kr. Löptid: 12 månader. Avgifter: 0 kr. Nominell ränta: 25,95 %. Effektiv årsränta: 29,3 %. Kostnad: 1910 kr/månad. Totalt: 22 920 kr.
Därför kan du tryggt använda Morebanker.se

På Morebanker.se arbetar vi för att ge dig den perfekta överblicken över dina lånemöjligheter. Vi rangordnar de olika lånen efter faktorer som popularitet, lånevillkoren och vår provision. Vi kompenseras för att vi skickar kunder till partners. Läs mer


Snabblån upp till 20 000 kr hos ViaConto

ViaConto erbjuder snabblån där du kan låna utan UC. Alltså, för ett smart och flexibelt sätt att låna pengar på kan ViaConto bjuda på lån mellan så lite som 1 000 kr och så mycket som 20 000 kronor.

Vad pengarna används till är ens eget val, så oavsett om man behöver ett lån för att betala av en plötslig utgift eller för nöjen har ViaConto ett lån som blir passande för en.

Med en låneperiod på mellan 3 och 38 månader får man gott om tid att betala tillbaka pengarna i sin egen takt och samtidigt njuta av förträffliga villkor som man bara finner hos ViaConto.

Vem får ta ett lån hos ViaConto?

När pengar står på spel och där ett juridiskt bindande kontrakt ska skrivas under är det naturligtvis underförstått att det kommer att finnas vissa krav och villkor att rätta sig efter.

Alla långivare och banker har sina egna villkor, och visst gäller det även för ViaConto. För att få lov att ansöka om ett lån hos ViaConto måste man först av allt vara 18 år gammal då det inte är lagligt att ta ett lån innan man är myndig.

Därtill måste man ha varit folkbokförd i Sverige under minst två år. Man behöver dessutom ha en deklarerad inkomst i Sverige samt ett privatkonto i en svensk bank.

För att lånet ska kunna bli möjligt bör man tänka på att man ska ha en mobiltelefon och att man inte får ha en skyddad identitet.

Sist men inte minst får man inte ha skulder som ligger hos Kronofogden. Obetalda skulder visar nämligen på slarv gällande sitt ekonomiska ansvar, och många långivare vill inte ta den risken. Om man dock uppfyller ovan krav är det fritt fram att närsomhelst ansöka om ett lån hos VisConto.

Hur man lånar pengar hos ViaConto

Hos ViaConto kan du låna pengar genom att helt enkelt fylla i en låneansökan. När man lånar pengar ska man då först av allt fylla i ens önskade belopp och sedan klicka på knappen ”Ansök”.

Man kommer därefter att få ange diverse uppgifter kring sig själv som kan vara bra att veta om för långivaren. När detta är klappat och klart ska man legitimera sig genom exempelvis mobilt BankID.

Detta använder man för att ViaConto ska kunna säkerställa att man är den personen som man säger sig vara. Utan mobilt BankID blir det mycket enklare att förfalska en underskrift, så just därför är mobilt BankID en förträfflig försiktighetsåtgärd för att alla involverade ska känna sig säkra.

Omedelbart kommer en kreditupplysning att tas, och om allting står rätt till får man sitt lån beviljat direkt. Man kan då förvänta sig att ha pengarna på kontot redan samma dag. Kom ihåg att enbart ansöka om ett lån så länge man är helt säker på att man kan betala tillbaka beloppet, räntorna och diverse andra avgifter som kan tillkomma.

För att göra hela processen enklare för en bör man lägga upp en budget så att man vet hur mycket pengar man kan lägga på vad varje månad. På så vis kan man njuta av lånet från ViaConto fullt ut.

Läs mer om ViaConto.

Vanliga frågor och svar

✅ Hur gammal måste jag vara för att få låna hos ViaConto?

Du måste vara minst 18 år gammal.

✅ Kan jag låna med betalningsanmärkning?

Ja, du kan låna med betalningsanmärkning. 

 ✅ Kan jag låna utan UC?

Ja, du kan låna utan UC hos ViaConto.

notifyImg Ansøg nu

Registrera dig för att se de bästa lånemöjligheterna

Email

Mobil

Fortsätt utan att ange e-post

Nya låneerbjudanden väntandes!

user

Email

Mobil